Snabbmatsläget är perfekt för caféer, barer, nattklubbar och snabbmatsrestauranger där målet är att maximera försäljningen under rusningstid.


Avantix snabbmatskassa är snabb, smidig och extremt lättanvänd, vilket gör det till en perfekt lösning för kaféer, barer, nattklubbar och snabbmatsrestauranger - såväl större som mindre. Genom att lägga de mest använda funktionerna lättillgängligt och gömma de minder vanliga blir användargränssnittet intuitive och lättöverskådligt. Detta gör att ny personal blir produktiva i verksamheten redan från första arbetstimmen, och ger vana användaren fördelen av minsta möjliga antal knapptryck för att genomföra en transaktion.

Arbetsgruppen som driver design, testning och utvärdering av produkten har över 60 år av erfarenhet från några av världens största snabbmatsvarumärken, vilket har lett fram till en riktigt vass kassa.


De flesta av våra cafékunder använder kassakopplad kortterminal från Point eller Babs, vilket vi rekommenderar för snabbast möjliga försäljning. Support finns tillgängligt 24/7 för kunder med supportavtal (tecknas på 12 månadersbasis). Prisändringar och övrig administration kan skötas på uppdrag av kund, mot fakturering per timme.