Avantix POS för bordsservering är riktad till restauranger som är beroende av flexibilitet och snabbhet i kassasystemet, samtidigt som man vill att servisen får mesta möjliga tid över till gästerna.


De grundläggande funktionerna som färgkodad bordskarta och notadelning är överskådliga och superlätta att använda, men imponerar inte på någon krögare. Våra avancerade utskriftsinställningar (som vi hjälper er att sätta upp till perfektion - oroa er inte), flexibla specialbeställningar och kundregisterfunktioner som automatiskt aktiverar rabatter är däremot något vi vill skryta med.

Precis som alla Avantix produkter är vår version för bordsservering skalbar från 1 till över 100 samtidiga enheter, och självklart tillsammans med övriga typer av Avantixkassa i samma system samtidigt, så bordskassan fungerar väl för stora restauranger såväl som för små. Med samma grundidé som snabbmatsversionen ligger tyngdpunkten i designtänket på användbarhet, smidighet och intuition.


De flesta av våra kunder använder kassakopplad kortterminal från Point eller Babs, vilket vi rekommenderar för snabbast möjliga försäljning över disk. För restaurangkunder som vill ha lite mer flexibilitet ute vid borden rekommenderar vi i första hand en mobil kortterminal.

Support finns tillgängligt 24/7 för kunder med supportavtal (tecknas på 12 månadersbasis). Prisändringar och övrig administration kan skötas på uppdrag av kund, mot fakturering per timme.