Avantix mobilapp kan köras på de flesta Androidtelefoner, och ansluter till resten av kassasystemet över telefonnätet eller WiFi, vilket ger i princip hur lång räckvidd som helst.


Vårt senaste tillskott till systemfloran är den mobila orderterminalen. Utvecklad med beachclubs och andra stora uteserveringar i åtanke är den det perfekta komplementet till de fasta terminalerna. Mobilerna har visat sig ha störst fördelar om personalen arbetar i två lag, som waiters och runners, där waiters i första hand tar orders, och runners i första hand springer med tallrikar.

Genom att öppna för anslutning över Internet såväl som för WiFi kommer vi ifrån eventuella problem med räckvidd på stora anläggningar, och slipper installera WiFi hos kunder som inte har något uppe. I praktiken kan du sitta i en solstol på andra sidan jorden och göra beställningar på din restaurang hemma i Sverige.


De flesta av våra kunder använder kassakopplad kortterminal från Point eller Babs, vilket vi rekommenderar för snabbast möjliga överdiskförsäljning. För kunder som vill ha mer flexibilitet ute vid bord rekommenderar vi mobila kortterminaler, eller både ock.

Support finns tillgängligt 24/7 för kunder med supportavtal (tecknas på 12 månadersbasis). Prisändringar och övrig administration kan skötas på uppdrag av kund, mot fakturering per timme.