Avantix kassasystem för restauranger innehåller 3 olika programvaror som går att kombinera inom samma installation. Därmed kan vi optimera processerna för nattklubb och fine dining samtidigt.


Hotell

Twinpalms Phuket

Twinpalms Phuket

Twinpalms Phuket är ett av Thailands mest välkända hotell och har varit kund till Avantix sedan starten 2003.

Utmärkande för Twinpalms, liksom för alla hotell med höga ambitioner är krav på flexibilitet i arbetssätt, samt tillgång till relevant affärsdata som beslutsunderlag till ekonomistyrning, prissättning och menyhantering. I ett tätt samarbete med ledningsgruppen har Avantix tagit fram ett set med rapporter som tillgodoser deras behov väl.

Med totalt 32 kassor i samma system, fördelade över 5 olika outlets och resultatenheter, och självklart kopplat till hotellets property management system, är Twinpalms installation en av de mer omfattande vi har gjort.

Kassastationer står såväl inomhus som i utebarer på stranden, vilket ställer stora krav på hårdvaran - vi är glada och nästan lite förvånade över att våra IP66-klassade maskiner har klarat sand, salt och sol så väl.


Snabbmat

Taco Bar

Taco Bar

Taco Bar varierar mellan snabbmatsförsäljning och bordsservering.

Mexmatskedjan Taco Bar lyckas kombinera effektiviteten som krävs för att servera snabbmat dagtid med att köra bordsservering och bar på kvällarna och med kassasystem. Från Avantix har de en riktigt bra kassalösning som hjälper dem att maximera försäljningen dagtid, samtidigt som de får den flexibilitet de behöver under kvällar och nätter. Vårt samarbete med Taco Bar sträcker sig tillbaka till 2009.

 

De flesta av Taco Bars restauranger har en enda, fristående, kassa, kopplad till kortterminal från Point eller Babs. Support finns tillgängligt 24/7 genom centralt upphandlat avtal, och prisändringar samt övrig administration sköts genom per order från huvudkontoret. Varje dag skickas rapporter från restaurangerna till ledningsgruppen, så att de kan följa verksamheten och bedöma trender ute på de olika enheterna.